Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Hal a tortán: Alekosz a Kádár-rendszerből hozott meglepetést

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem várt meglepetéssel rukkolt elő Alekosz Nagy Noémi lakásában, ami többeket lenyűgözött, kezdve az antik tárgyakkal.

Folytatódik a Hal a tortán új évada, ami akár egy Alekosz-show is lehetne, mert nagyon sokat szerepel benne a magyar-görög híresség. A legutóbbi este is érdekesen alakult, elsősorban Alekosz miatt, aki hozta a kötelezőt.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Horváth Évának nagyon tetszett Nagy Noémi lakása, aki elárulta, részben maga válogatta a bútorokat, de művészek is dolgoztak a részleteken. Sőt, nem tapétát láthatunk a falakon, hanem valódi festményeket, melyek még különlegesebbé teszik az élményt.

Természetesen Alekosznak is volt véleménye a lakás láttán, és azt mondta, összességében ilyen otthont képzelt el Noémihez. Sőt, megjegyezte, hogy nem olyan kifinomult, nem olyan antik, kicsivel többet várt volna.

Ahogyan ő fogalmazott, hiányolta a rangos festményeket, bár tegyük hozzá, Alekosznak nem olyan könnyű megfelelni, nem mintha Noéminak ez lett volna a célja. Alekosz még azt is megkérdezte, nem egy Kádár-villában vannak-e, majd kiderült, hogy Noémi az egykori való világosról álmodott.

Azt álmodta, hogy egy kádári estet csinált Alekosz, aki erre megmutatta görög nagyapja eredeti pártkönyvét. Kádár János aláírása is szerepel a könyvben, ami ebben az esetben igen értékes lehet.

Még több bulvár: Mischinger Peti nem akar többé egy levegőt szívni Szorcsik Vikivel