Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Megállíthatatlanul igazol a PSG, újabb sztárral egyeztek meg

Fotó: Twitter/Inter
not image

Hujber Dávid

2021. június 24. - 08:26

Ezen a nyáron legalább négy-öt játékos érkezése várható Párizsban, akik mind komoly erősítést jelenthetnek számukra.

A PSG fő célja, hogy még a jövő évi katari világbajnokság előtt megnyerjék a Bajnokok Ligáját, mivel ugyan már voltak döntőben, azt elvesztették a Bayern München ellen, míg legutóbb az elődöntőben búcsúztak.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Újabb és újabb igazolásokat hajtanak végre annak érdekében, hogy Európa legerősebb klubja legyenek. Ha így folytatják, erre minden esélyük megvan, miközben az ESPN információi szerint a franciák újabb nagyágyúval egyeztek meg.

A regnáló olasz bajnok Inter hátvédjéről van szó, aki egy rekordüzlet keretében igazol át Párizsba, ahol már nagyon várják. Az üzlet értelmében a Serie A-ban szereplő Hakimiért akár 70 millió eurót is fizethetnek a különböző bónuszokkal.

A marokkói válogatott cserébe öt évre kötelezi el magát a klubnál, ahol több világsztár mellett játszhat. A 22 éves játékos komoly jövő előtt áll, és úgy tudni, hogy Pochettino, valamint Leonardo sportigazgató is kiemelt fontosságúnak tartja az érkezését.

Az ESPN-nek nyilatkozó források szerint a PSG és Hakimi már több mint egy hónappal ezelőtt megállapodtak egymással a személyes feltételekről, és a játékos volt az, aki sürgette a váltást. Az olaszok eredetileg 80 millió eurót kértek volna a jobbhátvédért, ugyanakkor ez a 70 millió sem kis összeg a fiatal szártért.

Löw szerint szerda este a magyarok leparkolták a buszt a 16-osuk előtt

A Chelsea szintén az érdeklődők között volt, de a források szerint a britek soha nem tettek konkrét ajánlatot, így a PSG előtt teljesen szabad volt az út. Várhatóan Gianluigi Donnarumma is csatlakozni fog, akit a világ legjobb kapusának tartanak. A bejelentése már nagyon közel van, és szintén Olaszországból teszi át a székhelyét Franciaországba.