Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Hajdú Péter szívesen bokszolna Kabát Péterrel a Sztárbokszban

Hajdú Péter először Schobert Norbi nevét mondta, akivel kipróbálná magát a ringben, de mivel ez nem lehetséges Norbi egészségügyi problémái miatt, Kabát Péter neve hangzott el.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy nagyon sűrű vasárnapon vagyunk túl a Sztárbokszban, melynek ideje alatt Istenes Bence legyőzte Schobert Norbi 18 éves fiát. A papírforma érvényesült, de csak számokban, mert Norbi nagyon ügyesen és kitartóan bokszolt.

Soha nem kapott ilyen erős ütéseket a fejére, mint most, de nem tűnt megilletődöttnek. Nem menekült, hanem inkább beleállt az ütésekbe, és hangsúlyozta, egy nap bokszbajnok lesz, bárhogyan is alakult az első mérkőzése. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Bence szép szavakat fogalmazott meg róla, gratulált Norbinak és a szüleinek is, akik rendkívül megosztó személyiségek. Őket támogatta Hajdú Péter a kedvesével az oldalán, közel a ringhez ülve.

Csobot Adél megkérdezte Pétert, kivel bokszolna szívesen. Először Norbi nevét mondta, aki eredetileg szintén bokszol volna, de az orvosa figyelmeztette, mindez az életébe kerülhet a ringben.

Emiatt Péter Kabát Péterre voksolt, vele szívesen megmérkőzne. Menyasszonya nem szeretné ezt a meccset, mert nagyon féltené a párját, de ha úgy adódik, támogatni fogja őt a verseny alatt.