Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Hajdú Péter nem sokat aludt az éjjel, de nagy hírrel szolgált

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hajdú Péter nem sokat aludt az éjjel, köszönhetően annak, hogy feltörték, majd azzal a lendülettel ellopták az értékes Instagram oldalát.

Azzal, hogy a közösségi média létrejött, az internetes bűnözés is kiterjedtebbé vált, aminek sokan esnek áldozatául. Számos nagy közösségi oldalt törtek már fel, amivel komoly anyagi kárt tudnak okozni az elkövetők.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Magyarországon sem ritka, amikor valakinek megpróbálják feltörni az oldalát, és ha sikerrel járnak, az igen kellemetlen tud lenni. Sok különböző módszer létezik erre, és a hírességek mindig igyekeznek ezekre felhívni az óvatlanok figyelmét.

Sokszor csak segíteni akarunk, majd azon kapjuk magunkat, hogy nincs hozzáférésünk az oldalunkhoz. Hajdú Péter is így járt, aki szinte azonnal létrehozott egy másik oldalt, ahol követni lehet az eseményeket.

Természetesen a háttérben azon is dolgoztak, hogy visszakapja az oldalát, ami megtörtént. A több mint 160 ezres Instagram oldal újra elérhetőé, így a televíziós megnyugodhat, de az elmúlt éjjele nem volt könnyű emiatt.

„Sziasztok! Nem sokat aludtam az éjjel, de végül sikerült visszaszereznem az oldalamat. Mindenkinek köszönöm, aki segített. Ne felejtsétek el: nagyon figyeljetek arra, hogy ki az üzenete feladója és milyen linkre kattintotok rá!” – írta a posztjában Hajdú.