Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Hajdú Péter G.w.M havi 20 milliós bevételéről: ráébresztett, hogy pályát tévesztettem

Mint mondta, őszintén elcsodálkozott rajta, hogy falunapos haknikból össze lehet szedni ennyi pénzt.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy azt már megírtuk, G.w.M, azaz Varga Márk lesz Hajdú Péter vendége a Frizbi TV YouTube-csatornán. A teljes beszélgetés pénteken válik majd elérhetővé, de ízelítőként már egy előzetes is megjelent, amelyből kiderül, hogy a rapper több témáról is szót ejt. Például a gyerekkoráról, a karrierjéről, a betegségéről és a Kulcsár Edinával való házasságáról.

De G.w.M a bevételei kapcsán sem köntörfalazott: „Számolj csak havonta 20 millió forintot, amit keresel hakniból. Tegyük fel, egymillió a gázsi, mész húszat…”. Ezen még a műsorvezető is ledöbbent, rögtön vissza is kérdezett: „20 milliót tudsz keresni?”, mire a rapper úgy felelt: „Most egy picit mondtam”. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Ugyanakkor megjegyezte, ez csak akkor jön be, ha „top előadó vagy”. „De te egymillióért mész fellépni?” – faggatózott tovább Hajdú Péter, mire a vendége annyit mondott: „Én most semennyiért nem megyek fellépni”. Nemrégiben pedig a műsorvezető is megszólalt a témában, aki a Borsnak úgy nyilatkozott:

Igazán meglepte, hogy G.w.M milyen összegekről beszélt. „Őszintén elcsodálkoztam, amikor Márk arról beszélt, hogy falunapos haknikból össze lehet kaparni havi 20 millió forintot. Bevallom, ettől leesett az állam. El is gondolkodtam… G.w.M ráébresztett, hogy pályát tévesztettem” – fogalmazott Hajdú Péter.

„Azt nem állítom, hogy az énekhangom alkalmassá tesz a sikerre, de végül is a felével is beérném” – jegyezte meg. Majd viccelődve még a végén hozzátette: „Talán A Nagy Duett után együtt kellett volna maradnunk Zoltán Erikával, és ma már nekem is fényes, zenei karrierem, de legalábbis teli hakninaptáram lehetne”.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.