Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Háborúellenes idős nőt rángattak le a buszról Oroszországban (videó)

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az egyik vitapartner „hoholnak” nevezte, majd egyszerűen megragadta és a földön vonszolva lökte le a járműről.

Egy oroszországi buszon történt az az incidens, amelynek során néhány utas és egy idős nő között szóváltás alakult ki, aki többek között megkérdőjelezte az ukrajnai háború értelmét és jogosságát, ez azonban látszólag többeket feldühített.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A 24.hu szerint az egyik vitapartner például „hoholnak” (az ukránok gúnyneve Oroszországban) nevezte a hölgyet, aki ezen jót nevetett, mire a fekete kabátos férfi egyszerűen megragadta őt, és a földön vonszolva rángatta le a buszról.

Erről egy rövid videó jelent meg a Twitteren, a legmegdöbbentőbb pedig az, hogy egyetlen utas sem sietett az idős nő segítségére, amin több kommentelő felháborodott, míg mások arra hívták fel a figyelmet, hogy nemcsak Kijevben, hanem Moszkvában is nehéz a helyzet.

A felvételt a WarTranslated nevű független projekt osztotta meg, amely az ukrajnai invázió kapcsán megjelenő anyagokat fordítja, a Sky News azonban nem tudta leellenőrizni a videó valódiságát.

Vlagyimir Putyin orosz elnök az év elején léptetett hatályba egy törvényt, amely által bűncselekménynek minősül Moszkva ukrajnai inváziójának „lejáratása”, valamint a különleges katonai műveletre vonatkozó „hamis információk” terjesztése is.