Gyuricza Dóri számára Rácz Jenő szigorúan is szép, és amikor nevet, szívdöglesztő

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
not image

Takács Petra

2021. július 24. - 15:33

A közönség imádja a sztárduót, akik hamarosan férj és feleség lesznek, ami az eddigi legnagyobb mérföldkő lesz az életükben.

Gyuricza Dóri és Rácz Jenő igazi álompár, akik mindennél jobban szeretik egymást. A közösségi médiában is igyekeznek megosztani magukról olyan képeket, videókat, amik kicsit beengedik a kulisszák mögé a követőket.

Így volt ez legutóbb is, még a nagy esküvő előtt, amit nemcsak a pár és a családtagok, valamint a barátok várnak, hanem a követők, rajongók is. Dóri és Jenő folyamatosan tartja velük a kapcsolatot, és egy remek közösséget alakítottak ki a platformon.

Dóri egy újabb kedves posztot osztott meg, aminek ő és párja van a középpontjában. „Amikor nevet, amikor jókedvű, amikor mosolyog. Valljuk be, szigorúan is szép, de amikor nevet, szívdöglesztő.” – írta a posztjában Dóri.

Egészen megható kép Rácz Jenőről és Gyuricza Dóriról az esküvő előtt

„Szépek vagytok, Dóri!” – írta az egyik kommentelő a bejegyzés alatt. „De együtt vagyok igazán extrák.” – szólt egy következő hozzászólás, amit újabb és újabb követett. „Nagyon aranyosak vagytok.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.