Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Gyurcsány Ferencnek nagyon nem tetszik, hogy újraszámolják a szavazatokat

Gyurcsány Ferenc számára Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, és azt mondja, a Fidesz befolyása áll az újraszámlálás mögött.

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Vitézy Dávid perdöntő bizonyítékokat tett közzé a szerdai sajtóeseményén, majd beadta fellebbezését, amit el is fogadtak. Olyan meggyőzőek voltak a dokumentumok, hogy hamar elrendelték az újraszámlálást, ami nagyon nem tetszik Gulyás Gergelynek, és dühösen reagált, ami után Gyurcsány Ferenc is reagált.

„Mindent meg fognak tenni azért, hogy elvegyék Karácsonytól a főpolgármesterséget. Mindent. Miért gondolná bárki, hogy nem egy kész forgatókönyvet látunk? A Fidesszel megértő, konstruktiv ellenzéki szerepet játszó LMP jelölte a Fidesz egykori államtitkárát, Vitézy Dávidot Karácsony Gergely ellenében.” – kezdte a posztját Gyurcsány Ferenc. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Láthatóan az sem tetszik Gyurcsánynak, hogy Magyar Péter egyik főpolgármester-jelöltre sem szavazott, akiket nem tart alkalmasnak, de adott esetben igyekszik velük majd együtt működni a Városházán. „A Fidesz a választás előtt két nappal visszavonta saját jelöltjét és Vitézy támogatására szólította fel híveit. Magyar Péter bejelentette, hogy egyik jelöltet se támogatja és érvénytelen szavazat leadását ajánlotta híveinek.”

Gyurcsány ismét súlyos vádakat fogalmazott meg, és arra utalt, hogy az újraszámláláshoz a Fidesznek is köze van. Ezek a vádak valóban súlyosak, de bizonyítékokat nem tett közzé a volt miniszterelnök. „Ezek után a választásokat elveszítő Vitezy az érvénytelen szavazatok újraszámolását követelte. A Fidesz delegáltjai a Nemzeti Választási Bizottságban elrendelik az újraszámolást. A lehetséges fellebbviteli fórumok mindegyike, azaz a Kúria és az Alkotmánybíróság a Fidesz befolyása alatt működik.”

Gyurcsány Ferenc szerint bármi is történik a következő napokban, számára Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere. „Kell még valamit mondanom Gergő? Ui.: Azért álljon itt a valóság is, csináljon bármit a Fidesz: a választást Karácsony Gergely nyerte, ő a nép akarata szerint a budapestiek főpolgármestere. Minden támogatásunk és szolidaritásunk az övé.”

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.