Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Mindenki gyűlöli a GTA 5 legújabb PS5-ös és Series X-es előzetesét

Sony
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Miközben jobbnál jobb exkluzív címeket mutatott be a Sony legutóbbi Showcase eseményén, addig felbukkant egy régi ismerős is, amelytől a gamerek érzékeny szerve bizony már jócskán tele van.

A GTA 5 debütálásától már nyolc év választ el minket, a gengszter szimulátor online multiplayer verziója azonban mind a mai napig tarol, hiszen rengetegen játszanak vele napi szinten, melynek következtében a Rockstar stúdiónak sem kell aggódni a bevételeken.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

A játékfejlesztői csapat még a tavaly júniusi PS5 bemutatón hullajtotta le a leplet a next-gen GTA 5-ről és vele együtt a GTA Online-ról, ám sorozatos csúszások álltak be a projektben, a legutóbbi Sony-show alkalmából pedig megtudhattuk, hogy egészen 2022 márciusáig halasztják a megjelenést.

A Grand Theft Auto 5 Expanded & Enhanced trailere felkerült a PlayStation hivatalos YouTube-csatornájára, ahol már több mint 54 ezer diszlájkot gyűjtött be, amelyre még egyszer sem volt példa a Rockstar történetében.

Sokak szerint semmi változás sem látható, a game grafikája ugyanaz, mint amilyen még PS3-on volt, egyedül a felbontásban lehet érzékelni a különbséget, ám ez semmiképpen sem ér meg 60 eurót, amennyiért valószínűleg árusítani fogják az alkotást.

Mindeközben a GTA 6-ról egyetlen félinformációt sem tudhattunk meg, ami annak a jele, hogy a Rockstar kényelmesen üldögél babérjain, és esze ágában sincs javítani a megítélésén, hiszen úgy gondolhatják – sajnos jogosan –, hogy a rajongók még évekig elszórakoznak majd a multival.