Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Kiderült, ki nyerte meg az idei Miss Universe szépségversenyt

Hazánkat Blága Tünde képviselte a világversenyen, aki a közösségi oldalán osztotta meg a döntővel kapcsolatos érzéseit.

Fotó: EPA/Rodrigo Sura
Külföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Szombat este derült ki, hogy ki nyerte meg az idei Miss Universe szépségversenyt. Az eseményt El Salvadorban rendezték meg, s a döntőben a nicaraguai Sheynnis Palacios kapta meg a győztesnek járó koronát – írja a 24.hu.

Első udvarhölgye, azaz a második helyezett a thaiföldi Anntonia Porsild lett, a harmadik helyet pedig az ausztrál Moraya Wilson nyerte el. Magyarországot Blága Tünde képviselte a világversenyen, aki nemrégiben a közösségi oldalán osztotta meg a döntővel kapcsolatos érzéseit.

„A mai nap egy különleges fejezet zárása az életemben. Már kislányként sejtettem, hogy a vágyaim és álmaim a színpadon találják meg a valódi kifejeződésüket. Most, Erdélyi Magyar lányként, itt állok, álmaim színpadán”

– fogalmazott az Instagramon közzétett posztban.

Valóra vált álom

Majd azzal folytatta: „Ez a verseny nem csupán egy esemény számomra, hanem egy hosszú, küzdelmes utazás csúcspontja. Az öröm, a kitartás és a szeretet, amit mindannyiatoktól kaptam, nem csak ma, de az egész úton át erőt adott nekem”.

A szépséges modell hozzátette: „Bármilyen is legyen a mai esti eredmény, az számomra csak egy pillanat a nagyobb történetben. Az álmok valóra váltása sosem könnyű, de éppen ez teszi őket értékessé és felejthetetlenné”.

Végül arra utalt, mennyire hálás mindenért, illetve abban bízik, hogy inspirálni fog másokat, akik hasonló úton járnak. „Az élet a küzdelem és a diadalok együttese, és én itt állok, hogy bizonyítsam, az álmokat el lehet érni, kitartással, alázattal, és sok munkával!” – jegyezte meg.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.