Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Győzike a plasztikai műtétje után nem volt annyira padlón, mint a Párharcban

Győzikét igencsak megviselték a Párharc eseményei, ráadásul a fagyi igencsak negatív hatással volt a gyomrára.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike és Gáspár Bea kéz a kézben harcolnak a Párbajban a többi páros ellen. Győző egy-két pánikrohamon is túl van, viszont egy pillanatra sem adja fel, és mindent megtesz, ami csak tőle telhető.

Láthatóan jobban kezeli a dolgokat és közben rendkívül nagy show-t csinál. A csapata viszont elvesztette az első napot, ami igencsak hatással volt a morálra, és Győző azt mondta, a plasztikai műtétje után nem érezte úgy magát, mint most. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Mivel utál veszíteni, mindig nyerni akar, így érthető, hogy csalódott. Bea is rosszkedvűen kelt, ráadásul még a foga is begyulladt és egyetértettek abban, cserélniük kellett volna a feladatokban az első napon.

Győző szerint jobb lett volna, ha Bea riszál, addig ő fagylaltot eszik. Igaz, így is evett a fagyiból a verseny után, amitől csak rosszabbul lett, nem volt jó hatással rá, illetve a korai kelés sem dobta fel a kedvét.

Hamarosan ismét párbajozni fog két páros a Párharcban, így Győzőéknek is nagyon fontos lenne megszerezni a védettséget. Máskülönben automatikusan párbajozók lehetnek, vagy rájuk szavaznak az ellenfelek.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.