Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Képesek lehetünk begyógyítani a legmélyebb, múltbéli sebeinket is

Csillagjegyünk elárulja, mit tehetünk magunkért ezen a téren.

...svg content...Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az életben számos akadály és kihívás adódhat, amelyek kapcsán utólag elmondhatjuk, hogy formálták a személyiségünket. Ugyanakkor tény, hogy számos nehéz pillanatot okozhatnak, amiken nem mindig tudunk könnyen túllendülni, rosszabb esetben évek múltán is fájdalmat okozhatnak, ha felidézzük őket. Ezáltal a legfontosabb az, hogy megtanuljuk kezelni az érzelmi viharokat és begyógyítani ezeket a sebeket. Oda kell figyelnünk testünk jelzéseire és gondoskodnunk kell róla, az asztrológia segítségével a csillagjegyek alapján pedig iránymutatást is kaphatunk. Nézzük meg, mit tehetnek magukért ezen a téren az egyes csillagjegyek. A Kos számára a legfontosabb üzenet, hogy a gyógyuláshoz cselekednie kell. Találja meg a számára legmegfelelőbb kezelést vagy életmódváltást, ne féljen kipróbálni több dolgot.

A lényeg, hogy legyen valami, ami motiválja őt abban, hogy kitartó legyen. A Bikáról elmondható, hogy az érzelmi viharok során hajlamos figyelmen kívül hagyni a jeleket, ami azt eredményezheti, hogy túl sokat eszik, iszik vagy alszik. Ha azonban őszinte magához, sokkal könnyebb lesz felismernie a problémákat. Ilyenkor gyakori lehet a hát- és vállfájdalom, jó ötlet lehet hát masszázsra járni amellett, hogy a lelki munkát is elvégzi, akár szakértő segítségével. Míg az Ikrek számára a legjobb tanács az, hogy ha rosszul érzi magát, ne próbálja meg azt elrejteni. Ha úgy érzi, hogy a gondolatai csak egymást kergetik, és borasztóan kimerült, a meditáció és egy napi rutin kialakítása sokat segíthet. A Rák kapcsán pedig elmondható, hogy ha nincs jól, hajlamos elvonulni – írja a Blikk Rúzs. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Fizikai gyengeséget, nehéz légzést és köhögést tapasztalhat, amely ellen már azzal is tehet, ha kimegy a természetbe, friss levegőt szív, sétál egy nagyot. Természetesen ha nem javul a helyzet, ajánlott orvoshoz fordulni, aki további segítséget nyújthat. Az Oroszlánnal folytatva a sort, arról érdemes szót ejteni, hogy érzelmi válságban gyakran önmagát hibáztatja, ami nem jó döntés. A negatív érzéseket többféle módon is feloldhatja, akár kreatív tevékenységekkel, mint amilyen a tánc vagy az éneklés, míg ha jobban szeret kicsit magába fordulni, egyedül és csendben lenni, elővehet egy felnőtt színezőt, rajzolhat vagy festhet valami szépet. A Szűznek pedig azt üzenik a csillagok, hogy mások megsegítése közben ne feledkezzen el saját magáról sem. Az, hogy időt szakít arra, hogy megoldja a saját gondjait, illetve arra is, hogy pihenjen, feltöltődjön, a legkevésbé sem önzőség.

Sőt, ezzel rengeteg tesz a kiégés ellen, s folyamatosan motivált, energikus maradhat. A Mérleg pedig szinte bármit megtenne mások szeretetéért, ám ha arra vár, hogy ezt megkapja, sosem gyógyul meg. Ahhoz, hogy jelentős változásokat érjen el lelki szinten, egyedüllétre van szüksége, hogy feldolgozza az érzéseit, gondolatait. Megtanulja megérteni őket, s rájöjjön, hogyan tud megbirkózni és túllépni a negatív dolgokon, amely által egy pozitívabb, boldogabb énjének adhat teret. A Skorpió esetében az a fontos, hogy figyeljen oda a teste jelzéseire és ne legyen olyan szigorú önmagával. Tisztítsa meg magát a mérgező hatásoktól, jógázzon és töltsön el időt a természetben. Míg a Nyilas gyakori betegségének oka az lehet, hogy nem hagy elég időt önmagának a gyógyulásra. Folyton rohan, szeretne gyorsan túlesni azokon a dolgokon, amik kényelmetlenek számára.

De ez nem így megy, jobban oda kell figyelnie magára: legyen türelmes és próbáljon ki új dolgokat, amik segítik benne. A Bak pedig lelki problémák esetén a munkába menekül, ami előbb-utóbb további problémákat szül. Ehelyett szánjon időt a pihenésre, adjon időt és teret a negatív érzésekkel való megküzdésnek, ha pedig az időbeosztását is átalakítja kicsit, már többet tesz azért, hogy jobb legyen a helyzet. A Vízöntő kapcsán elmondható, hogy ha lenne egy csodabogyó, ami minden gondját megoldja, gondolkodás nélkül bevetné minden alkalommal. De erre nincs lehetőség, így számára az a legfontosabb, hogy megszabaduljon az életében lévő mérgező tényezőktől és pozitív emberekkel vegye körül magát. Míg az utolsó tanács a Halaknak szól: önzetlensége miatt hajlamos figyelmen kívül hagyni saját problémáit, vagyis a lényeg az, hogy több időt szánjon magára, s ezt azzal is megteheti, ha ellátogat egy tanácsadóhoz vagy egy masszőrhöz.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.