Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,900 $

Lelőtt három embert, majd magával is végzett egy férfi Los Angelesben

A tragikus incidens szombaton történt, s bár a rendőrség pillanatok alatt kiérkezett a helyszínre, már nem tudtak segíteni az áldozatokon.

Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Los Angeles Times jelentése szerint a helyi rendőrség szombaton helyi idő szerint este 7 órakor reagált egy segélyhívásra, mely szerint lövöldözés történt a Lerdo Avenue 11600-as tömbjében. A helyszínre kiérkező egyenruhások már nem tudtak segíteni az áldozatokon, összesen négy ember vesztette életét.

A rendőrség megosztotta, amikor kiérkeztek a helyszínre, hiába kopogtattak, senki sem nyitott ajtót, így erőszakkal kellett bejutniuk az ingatlanba. Az egyenruhások a lakásban három áldozatot találtak, köztük egy negyvenes évei végén járó férfit és két nőt – az egyik a negyvenes évei végén járó, a másik pedig 80 év körüli – lőtt sebekkel. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A ház egy másik részében a rendőrök egy 80-as évei végén járó idős férfi holttestére bukkantak, aki szintén lőtt seb következtében vesztette életét. A hatóságok a nyomozás során megállapították, hogy az idős férfi volt a felelős a többi áldozat haláláért, majd öngyilkosságot követett el.

Kelly Muniz Los Angeles-i rendőrkapitány a tragédia kapcsán tartott sajtótájékoztatón megosztotta, hogy az ingatlanban megtalálták a szemtanút is, akinek nem esett baja a lövöldözésben, s képes volt elbarikádozni magát, majd ő értesítette a rendőrséget is. Az áldozatok személyazonosságát és az indítékot egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.