Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

G.w.M. a Szerencsekerékben: „Van pénzem” (videóval)

Fotó: Instagram/G.w.M
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A rapper is igent mondott a TV2 felkérésére, és láthatóan élvezte a forgatásokat a Szerencsekerék új évadában.

A TV2 egyre több régi műsort támaszt fel, melyek megújult köntösben térhetnek vissza a képernyőre. Gondoljunk csak A Nagy Ő-re, ami azóta két új évadot is kapott, legutóbb Árpa Attila főszereplésével.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Rendkívül izgalmas volt látni, hogyan alakulnak az események a lányokkal, és ugyan Attila végül kiválasztotta a számára a legideálisabb hölgyet, nem lett szerelem a kapcsolatból. Sőt, az igazán el sem kezdődött, de a mai napig jóban vannak, és senki sem neheztel a másikra.

A Zsákbamacska ugyancsak visszatér, méghozzá Majka és Pápai Joci szereplésével. Rendkívül izgatottak a rajongók, mert ebben a felállásban még nem láthatták a két barátot, akik vélhetően remekül szórakoznak a forgatások alatt.

A Szerencsekerék szintén visszatért, hosszú éveket vártak a rajongók arra, hogy mindez megtörténjen. Kasza Tibi kapta meg a lehetőséget arra, hogy az új Szerencsekerék műsorvezetője legyen, és már nem egy évad van mögötte.

Legutóbb például Kulcsár Edina vőlegénye, G.w.M. is játszott egyet, akit nemrég a Párharc című műsorban láthattunk. A rapper élvezte a játékot, és mint azt az előzetesben láthatjuk, volt ott pénz is a neve mellett.

Még több bulvár: ByeAlex látványos „robottáncáért” vannak most oda a követők (videó)