Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,051 $

Párharc: G.w.M. Jason Statham-ként küzdött, rögtön arcon találta egy golyó (videó)

Fotó: Instagram/G.w.M.
not image

Takács Petra

2022. október 18. - 08:46

Kulcsár Edina szerelme nagy tempóval vágott neki az első pályának, de nem ment minden simán, még a fejét is eltalálta az egyik paintball-golyó.

G.w.M. és Kulcsár Edina végül úgy döntöttek, hogy igent mondanak a TV2 felkérésére, de még csak nem is számítottak arra, hogy mekkora kihívásban lesz részük. Mindketten szeretik a kihívásokat, ám a Párharc egy olyan műsor, amiben ezelőtt egy hazai hírességnek sem volt része.

Soron kívül USA: minden eszközt be kell vetni Észak-Korea fegyverprogramjainak korlátozására

Ők az elsők, akik mindezt megtapasztalhatják, és nehezen tudjuk elképzelni, hogy nem lesz folytatás. Az első adásrész is kellően meggyőző volt, és higgyétek el, ez csak a bemelegítés volt, messze nehezebb és keményebb feladatok következnek.

Azok, akik Gáspár Evelint és párját keresik, szintén ne aggódjanak, hamarosan ők is bemutatkoznak, csak később fognak megérkezni. Hogy ennek mi az oka, azt egyelőre homály fedi, ugyanakkor erre is választ kaphatunk a héten.

G.w.M. nem akarta visszafogni magát, keményen hajtott az első pályán, bár arra talán nem gondolt, hogy fejen lőhetik. Márpedig megtörtént, és ez csak figyelmeztethette őt, hogy a Párharc keményebb lesz, mint azt sejtette.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.