Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Új családtagot üdvözöltek Kulcsár Edináék

G.w.M. mutatta be az új családtagot, aki igazi kedvenc lesz, ez nem is lehet kérdés, és hamarosan messze nagyobb formát ölt.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

G.w.M. és Kulcsár Edina kapcsolata töretlen, bár időről időre többen igyekeznek mást állítani róluk. Nem is oly rég a rapper tagadta, hogy szakítottak volna, majd bejelentették, összeházasodtak.

Az esküvőt mindenki későbbre várta, ám a lagzit akkor rendezik meg, amikor a közös gyermekük megszületett. Érthető, hiszen Edina pocakja már óriási, és minden egyre nehézkesebb emiatt, így sokkal ésszerűbb, ha csak később tartják meg a nagy lagzit. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Hogy lesz-e aranyhintó, nem tudni, de abban biztosak lehetünk, hogy G.w.M. és Edina igencsak meg fogja adni a módját, hogy megünnepeljék a szerelmüket. Sokat vannak együtt, és nemcsak amiatt, mert egy fedél alatt élnek.

Mindig is figyeltek arra, hogy a közös idő minőségi legyen, és igen nagy családot alkotnak, mert mindketten kétgyermekes szülőként léptek kapcsolatba egymással. A harmadik gyermekük pedig közös baba, szerelmük gyümölcse.

Mindketten nagyon szeretik az állatokat, így most elérkezettnek látták az időt, hogy legyen egy kutyájuk is. A kiskutyus a Jin nevet kapta, és már most nagy kedvencnek tűnik a rajongók, a követők körében.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.