Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kulcsár Edina és G.w.M. összeházasodtak (fotóval)

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, nagyon ügyesen titkolták a nagy napot, amiről csak kevesen tudhattak, de a szépségkirálynő és a rapper összeházasodtak.

Kulcsár Edina és G.w.M. egyik napról a másikra lettek az egyik leghíresebb sztárpár. Azok, akik addig nem ismerték a rappert, most már bárhol felismernék őt, miután időről időre tele sokat látni őket a bulvársajtóban, de meghúztak egy bizonyos határt.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ugyan G.w.M. korábban kerülte a bulvárt, azóta többször is interjút adott, a televízióban szerepelt, és így tovább. Sok minden változott az életében Edina megérkezésével, aki hamarosan világra hozza az első közös gyermeküket.

Még egy év sem telt el, Edina és G.w.M. bejelentette, babát várnak. Emiatt a szépségkirálynő érthető módon úgy döntött, hogy kiszáll a Dancing with the Starsból, és időközben az eljegyzés is megtörtént. Arra azonban senki nem számíthatott, hogy a sztárpár már február végén egybe fog kelni.

„Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!” – írta G.w.M. a posztjában, nem sokkal azután, hogy tagadta a szakításukat.

„Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után! Megnősült G”