Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Egyre közelebb Gulyás Gergely visszatérése

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy Gulyás Gergely visszatérjen a kamerák elé, és otthonról már egy ideje ellátja a feladatait.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. február 16-án. MTI/Bruzák Noémi
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő


A Miniszterelnökséget vezető miniszer, aki a Kormányinfókat szokta vezetni, és egyúttal a kormány egyik legfontosabb láncszeme, nemrég operáción esett át. A Miniszterelnökség az MTI-nek arról adott információt, hogy Gulyás több mint egy héttel ezelőtt hagyta el a kórházat, és jól halad a felépülése.

Sőt, otthonról már a legfontosabb hivatalos feladatait is el tudja látni, ugyanakkor a rehabilitációja még legalább két hetet vesz igénybe, emiatt csak húsvét után vállal újra közszereplést. A Magyar Nemzet is beszámolt a hírről, arról azonban egyelőre nem esett szó, milyen operáción esett át a miniszter. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.