Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Ezt a hatalmas lövést még Gulácsi sem védhette ki a Real Madrid ellen (videó)

Valószínűleg más kapus sem tudta volna hárítani azt a lövést, amit a Real Madrid sztárja eresztett meg kedd este a Bajnokok Ligájában a Lipcse ellen.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Kissé döcögősen indult a Real Madrid számára a német kirándulás, miután baleset érte a csapatbuszukat. Szerencsére senki sem sérült meg az incidensben, és röviddel az ütközés után folytatta a csapat az útját. A kedd esti találkozó sok helyzetet hozott, és ugyan a Lipcse betalált az első félidőben, a VAR-os elemzés végén elvették tőlük a gólt les miatt.

A Lipcse előtt több gólszerzési lehetőség is adott, amikkel nem tudtak mit kezdeni, pedig megvolt az esély arra, hogy akár előnyből várják a visszavágót a Bernabeuban, ahol nagyon nehéz dolguk lesz. A spanyolok nem éppen a „gironai” formájukat mutatták, és érezhető volt Bellingham hiánya, aki a Girona ellen sérült meg. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Végül egyetlen egy gól döntött, amit Díaz szerzett, de az legalább szépségdíjas volt. A Real Madrid sztárja hatalmas lövést eresztett meg, amit még a kiváló képességekkel rendelkező Gulácsi sem tudott kipiszkálni. Gyakorlatilag esélye sem volt erre, annyira erős, gyors és pontos volt Díaz lövése, mely győzelmet ért.

A Manchester Citynek könnyebb dolga volt, és ugyan nem úszták meg kapott gól nélkül Koppenhágában, 3-1-re nyertek, és gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutás sorsát, mert hazai pályán aligha tud fordítani a koppenhágai csapat. Ez még akkor sem képzelhető el, ha 10 emberrel játszana a City, annyira erős a keretük.

Szerdán sem maradunk BL-találkozók nélkül, ismét két meccset rendeznek meg este 9 órától. A Lazio a Bayern Münchent fogadja, addig a PSG a Real Sociedad ellen fog játszani Párizsban, ami szintén izgalmasnak ígérkezik. Nem kizárt, hogy az esélytelenebbnek tartott csapatok nyerik meg a párharc első felvonását.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.