Griezmann elmondta, milyen a kapcsolata Messivel, aki egy igazi futballzseni

Fotó: Twitter/French Team
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 03:51

Sok pletyka keringett arról, hogy milyen Griezmann és Messi kapcsolata a Barcelonánál, ahol közös célokért küzdenek.

Griezmann és Messi jelenleg külön játszanak, mivel a francia az Európa-bajnokságon vesz részt, addig az argentin klasszis Dél-Amerikában viseli válogatottja mezét. A francia sajtó is kihasználta a lehetőséget, hogy a honfitársától kérdezzen, többek között Messiről is.

A spanyol AS is beszámolt a L’Equipe interjújáról, közvetlen az Európa-bajnokság indulása előtt, amiben Magyarország is érintett. Griezmann jó helyzetben van, a legnagyobb favoritnak tartják őket a tornán, bár egy Messinek biztosan örülne a keretben…

„Jó a kapcsolatom Messivel, jól megértjük egymást. Néha üzeneteket küldünk egymásnak, és sokat is kommunikálunk az edzéseken.” – mondta a francia világsztár, aki továbbra is a Barcelona játékosa, és nem valószínű, hogy nyáron távozna.

„A pályán nagyon jó könnyű vele játszani, és amikor játszik, minden alkalommal egyre jobb. Az idei évet megnehezítették a sérülések, illetve egy olyan rendszerről volt szó, ahol nem mindenki volt a legjobb pozícióban. Most azonban egy új szezon kezdődik, új érkezőkkel.”

Nem várt vita Mbappé és Giroud között az Eb-rajt előtt, Deschampsnak kellett közbelépnie

Messi továbbra sem tudott dönteni a jövőjéről, mivel még mindig nem kapott ajánlatot a Barcelonától, független attól, hogy a katalánok meg akarják tartani, és egy 2 évre szóló kontraktust kínálnának.