Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Hasznos újdonságok érkeztek a Google Chrome böngészőbe

A fejlesztések egyike segít eltüntetni gyorsan és biztonságosan a webhelyeken hagyott böngészési nyomokat.

Google
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Chrome 97 mostantól arra is lehetőséget ad, hogy a felhasználó eltávolítsa azokat az adatrészleteket, melyek a weboldalakra való kattintáskor, illetve az ott eltöltött idő során keletkeznek – írta az Infostart.

Az új adatvédelmi funkció előnye, hogy a weboldal kevesebb információt lesz képes elraktározni a látogatóról, de a törlés nem automatikus, azt minden esetben az internetezőnek kell elvégeznie. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Ezen kívül érkezett egy másik változtatás is: egy webhelyet nagyítva nézünk, akkor a nagyítás mértékét akkor sem felejti el a lap, ha a felhasználó bezárja a Chrome-ot. Ha az egyik oldalt 110, de egy másikat 150 százalékos nagyítással böngészünk, akkor a webhelyek a Chrome következő megnyitásakor is így fognak megjelenni.

A harmadik egy kényelmi funkció, amely azok számára lehet előnyös, akik HDR-monitort használnak, ugyanis ebben az esetben a Chrome a szóban forgó minőségben tölti be alapértelmezetten a weblapokat és a videókat.