Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Felülről fotózták fürdőruhában Geszler Dorottyát

Geszler Dorottya is kiváló formában van, neki is hiányzik a nyár, de még pár hónapot várnia kell, hogy idehaza is hasonló kinti fotók készüljenek róla.

...svg content...Fotó: Instagram/Geszler Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nyárban mindig van valami különleges, hiszen ilyenkor érezzük csak igazán, hogy a Föld lélegzik, virágoznak a fák, mindenhol színeket látunk, és az emberek is általánosságban mosolygósabbak.

Amikor komor az idő, a kedvünk is változik, nagyon is hatással van ránk az időjárás, és akik a hidegebb évszakokban szakítanak, nehezebben megy nekik a feldolgozás, már csak az ünnepek közeledte miatt is. Soron kívül Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

Ugyanakkor fontos, hogy ilyenkor is igyekezzünk pozitív dolgokkal körbevenni magunkat. Geszler Dorottya igyekszik az lenni, az Instagram oldala pontosan erről szól, amit már közel 15 500-an követnek, és még mindig népszerű.

Mindig érdekes lenne látni, hogy ez a szám mekkora lenne, ha már a karrierje kezdetén is lett volna a közösségi média. Ugyanakkor ez a több mint 15 ezer követő sem kis tényező, és sokan kedvelik a műsorvezetőt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Érezhetően megnő a menetidő az egyik vasútvonalon

Cegléd és Abony között meghibásodott a biztosítóberendezés, aminek ára van, és ez hosszabb menetidőt jelent.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.