Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Gépfegyveres katona vigyázott Schumacher Vandára

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A katona féltette Schumacher Vanda testi épségét, emiatt ott maradt vele, miközben gépfegyverrel vigyázott rá.

Schumacher Vanda egy újabb nagyon pörgős esztendőn van túl, miközben a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában is szerepelt. Sőt, a legjobb női versenyzőként távozhatott, majd egyedül sétálgatott Kolumbiában.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Nagy utazó, mindig feltalálja magát, és még az is kiderült, hogy a 2022-es esztendő elején egy gépfegyveres katona vigyázott rá. Követni is nehéz, hány helyen járt a hónapok alatt, igazán oka nem volt unatkozni.

„Idén január elsején Szerbiába mentem, és már akkor tudtam, hogy sokat fogok utazni, mert tartja is a mondás, hogy amilyen a jan 1., olyan az egész éved. Akkor este 7 óra után egy beográdi katona vigyázott rám egy Akval a röszkei határon, amíg nem jött értem valaki, mert azt mondta, nem mer egyedül hagyni.”

„A 2022-es kalandok ott kezdődtek, és nem is volt megállás a mai napig, és nem is lesz életem végéig. Akkor még nem tudtam, hogy eddigi életem legkirályabb éve vár majd rám. Január környékén Párizsba mentünk Bettyvel, február végén Los Angelesbe, onnan Las Vegasba.”

„Majd Hawaiira, onnan Németországba majd Svájcba, aztán Amszterdamba, utána New Yorkba. Aztán jött Portofinó, Miami, onnan a Carib tenger. Szeptemberben Afrikába mentünk. Volt egy kicsi Ukrajna, októberben Kolumbiába”

„Novemberben Monaco, november 20-tól pedig elkezdődött a Való Világ 11, és hiába terveztem úgy, hogy a karácsonyt New Yorkban töltöm, sokkal boldogabb vagyok így, és alig várom a 2023-at mert tudom, hogy még nagyobb kalandokat tartogat! Ott tali, boldog új évet!”

Még több bulvár: Curtis egy fullos Mercedesszel köszönt boldog új esztendő