Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Curtis egy fullos Mercedesszel kívánt boldog új esztendőt

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A rapper megadta a módját, és valószínűleg egy igen sikeres esztendő vár rá 2023-ban, rengeteg koncerttel.

Curtis gyakorlatilag a pályafutása kezdete óta sikeres, ontja magából a slágereket, és dalszövegíróként is felért a csúcsra. A legnagyobb koncerteken is megállta a helyét, akárcsak szólóban, mint teszi azt egy ideje.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Hónapokkal ezelőtt kilépett Majka zenekarából, és minden bizonnyal ez már így is marad. Sőt, nemrég bejelentette, hogy 2023-ban indulnak az első nagykoncertek, és nagyon büszke a brigádjára.

A közönség is örül ennek, a rajongókból pedig nem lesz hiány a fellépéseken, ez gyakorlatilag garantált. Nyilván ez sokkal nagyobb előkészületet is jelent, ugyanakkor a bevétel is nagyon eltérhet egy szólós előadástól.

Minden oka megvan a rappernek arra, hogy bizakodjon, és azok, akik igazán hisznek benne, valóra válhat az álmuk, mert régóta vártak egy ilyen formációra. Később minden bizonnyal minden fontos részletet megtudhatunk a koncertekről.

Curtis semmit sem bízott a véletlenre, nagyon megadta a módját. Trendi szerelésben, mögött egy fullos Mercedesszel, pezsgővel a kezében kívánt mindenkinek boldog új esztendőt 2023-ra, ami mindjárt itt van.

Még több bulvár: Eddig nem látott fotók Demcsák Zsuzsa 2023-as évéről