Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Eddig nem látott fotók Demcsák Zsuzsa 2023-as évéről

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa egy nagyon intenzív évet tudhat maga mögött, már csak a Farm VIP 3 miatt, ami nagy siker volt.

Demcsák Zsuzsa hosszú ideje dolgozik már a médiában, sok minden rutinszerűvé válhatott számára az esztendők alatt. Mindemellett óriási tapasztalatara tett szert, gyakorlatilag bármekkora műsort rá lehet bízni.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

A Farm VIP az egyik nagy kedvence, amit testközelből figyelhetett, immáron harmadik éve. Hatalmas stáb dolgozott azon, hogy a szezonok adásba kerüljenek, melyek évről évre képesek voltak növelni a tétet.

A harmadik évad minden eddiginél nagyobbat szólt, sokkal nagyobbat, mint azt bárki is várta. Nemcsak a viták miatt, hiszen azok sem maradhattak el, és összességében egy olyan versenyzője volt a mezőnynek, aki ezekből kimaradt.

Schobert Norbi 17 évesen úgy hozta le a játékot, hogy arra mindig emlékezni fog. A döntőben pedig volt nagyon fent, és rendkívül mélyen is, ám a kitartása meghozta azt a sikert, amit kiérdemelt a hetek alatt.

Zsuzsa különleges fotókkal köszön el a 2022-es évtől, középpontba helyezvén a Farm VIP 3-at, amit személy szerint is élveztünk. A TV2 műsorvezetője ugyancsak sokat tett hozzá ahhoz, hogy a legutóbbi Farm VIP is magas szintű legyen.

Még több bulvár: Farm VIP 3: Smaltig Dalma elmondta, hol csúszott ki a kezei közül a 11 millió