Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Így bulizott Gelencsér Timi a Balaton Soundon (videó)

Gelencsér Timi már nagyon várta, hogy visszatérhessen a Balaton Soundra, ami a hírek szerint utoljára látta vendégül a bulizni vágyókat.

...svg content...Fotó: Instagram/Tímea Gelencsér
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Pumped Gabo szomorúan, sírva beszélt arról, hogy tudomása szerint a Balaton Sound idén örökre elköszönt, nem lesz többé, így azok, akik kihagyták a nagy bulit, joggal sajnálhatják, akárcsak az elmúlt években. Idén is sokan voltak kíváncsiak a fesztiválra, és rengeteg boldog embert láthattunk.

Természetesen a sztárok sem maradtak távol a fesztiváltól, sok ismert ember tette tiszteletét a Balatonnál. Rogán-Gaál Cecília a barátnőivel közösen bulizott, és mint azt láthattuk, megadták a módját, rendkívül csinosan, szexik voltak, akárcsak Gelencsér Timi, az egykori szépségkirálynő, modell és műsorvezető. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Timi már az RTL egyik új arca, ami nem okozhat meglepetést, mert már bőven a bejelentést előtt tudni lehetett, távozik a TV2-től. Ezzel egy korszak lezárult számára, de valószínűleg így is nagyon foglalkoztatott marad, és azon sem lepődnénk meg, ha később műsorvezető lenne a Reggeliben, amivel egy nagy álma valósulhatna meg.

Gelencsér Timi egy tökéletes formában lévő fiatal sztár, aki szintén jól érezte magát a Balaton Soundon. Ha valóban ez volt az utolsó Sound, Timi örökre emlékezni fog a 2024-ese eseményre a sok bulival, hamarosan pedig jön a Sziget.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.