Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Rengetegen látogattak ki az idei Balaton Soundra

Hiába a negatív hangok, valójában rengetegen látogattak ki az idei Balaton Soundra.

...svg content...Fotó: Fesztiválozók a zamárdi Balaton Sound nyitónapján, 2024. július 3-án. A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezik a Balaton-parti településen. MTI/Vasvári Tamás
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Pumped Gabo, a Balaton Sound legismertebb arca, aki nagyon sokat köszönhet a fesztiválnak, vasárnap hajnalban sírva jelentkezett be, és azt mondta, az idei volt az utolsó Sound, nem lesz többé, amit fel kell dolgoznia.

A szervezők idén is kitettek magukért, szenzációs volt a hangulat, és szerencsére kifogástalan időjárás fogadta a bulizni vágyókat. Az alább olvasható hivatalos közleményből azt is megtudhattuk, hogy szombat estig hányan voltak kíváncsiak a fesztiválra a helyszínen. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Magyar szettel zárta az idei Heineken Balaton Sound Nagyszínpadának sztársorát Timmy Trumpet, aki felesége nagymamáját is felköszöntötte a színpadon. A fellépők nagyon szerették a fesztivált és úgy tűnik, a közönség is. Szombat estére az összlátogatószám átlépte a 100 ezret, de még később is jöttek az emberek a Q-Dance által celebrált EndShow-ra és a hajnal 6-ig tartó bulira.

Új elrendezésben várta idén a látogatókat a Sound

Új elrendezésben várta idén a látogatókat a Heineken Balaton Sound. Már az új főbejáratnál kiderült, hogy nem a megszokott téren menetelhetnek a látogatók egyik helyről a másikra. A bejárattól egy fényoszlop vezetett a vízből kiemelkedő Balaton Sound elmaradhatatlan feliratára, a Heineken nagyszínpad egy derékszöget zárt be tavalyi önmagával, így a közönség is kapott a koncertek előtt a holdfényes Balaton látványából. A 400 m2-es ledfal most is pazar hátteret adott a Nagyszínpad show-jainak, és több kamionnyi effekt, a lángcsóvától a konfettiig, valamint többtucatnyi fénytechnika emelte a produkciók fényét. A Nagyszínpad új hangtechnikája is jól vizsgázott. Az irányított hangfalak javarészt csak a táncteret zengték be, távolabbra azonban már alig lehetett hallani, így a zamárdi lakosok panaszai is elmaradtak, sőt a Zamárdival szemben fekvő Balatonfüred polgármestere is köszönetet küldött a szervezőknek, hogy idén csökkent feléjük a hangerő.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Helyben azonban minden nagyon jól szólt, ezt a fellépők is elismerően nyugtázták, amúgy pedig nagyon élvezték az idei Heineken Balaton Soundot. Meduza, Purple Disco Machine és James Hype az első napon direkt hamarabb érkezett a backstage-be, hogy tudjanak még a fellépés előtt beszélgetni. Ők korábban is játszottak együtt és nagyon örültek a találkozásnak. Sok fellépő kért magyar zászlót a szervezőktől, amit lobogtattak is rendesen, James Hype pedig magyar focimezt is kért, igaz nem Szoboszlai vagy Ádám Martin felirattal, hanem a saját nevével.

Marshmello teletöltötte a Nagyszínpad táncterét és egy korábban a Soundon játszott számára énekeltette meg rajongóit. Lost Frequencies a DJ pulton állva tapsolta meg a közönségét, akik közt ott volt John Newman is, aki a Nagyszínpad oldaláról nézte végig a Showt. Kalkbrenner elárulta, hogy nagyon közel áll hozzá Magyarország és Timmy Trumpet is hozta a magyar virtust. Volt a színpadon „szeretlek Hungary”, „köszönöm szépen” és „egészségedre”, ez utóbbit egy pálinkával kísérte le a trombitás sztár, aki hozott egy új számot is, de tolt Azahriah és Halott Pénz remixet is és a színpadon felköszöntötte a felesége nagymamáját is. A helyszínek közt nagy sikerrel mutatkozott be a Sound új, „divat közösségi tere”, a Fashion Hub, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan állt nyitva bárpultos, chillezős helyszínével.

„A Heineken Balaton Sound idén is fantasztikus hangulatban telt. A Heinekennel a fellépő sztár DJ-k mellett a fesztivál igazi főszereplőit, a közönséget is reflektorfénybe állítottuk a “Te vagy a party sztárja!” aktivitásunkkal. Napközben nagy népszerűségnek örvendett a Rádió 1-el közös stégünk, valamint a Heineken Chill Zone, ahol a kényelmes pihenés és feltöltődés mellett nagy csocsócsaták zajlottak, és a fesztivál látogatói a hordóba dobás nyereményjátékunkat is nagyon szerették. A lemosható heinekenes tetoválások népszerűsége töretlen. Este pedig a Heineken Balaton Sound Nagyszínpad előtt és a Rádió 1 Heineken Beach Clubban is hatalmas volt a buli. Köszönjük ezt a felejthetetlen négy napot, és koccintsunk a fesztivál minden sztárjára” – mondta el Lőrincz Barbara, a Heineken prémium márkáinak group brand menedzsere.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.