Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Gelencsér Timi köszönetet mondott a TV2-nek az elmúlt 7 évért

Gelencsér Timi természetesen hálás azért, hogy a TV2 szakmai stábjához tartozhatott, de most új kihívások várnak rá az RTL-nél.

...svg content...Fotó: Instagram/Tímea Gelencsér
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudni lehetett, hogy Gelencsér Timi már nem tagja a TV2 családjának. Azzal, hogy Szabó Zsófi visszatért a csatornához, sok minden eldőlhetett Timi számára, abszolúte borítékolható volt, hogy az RTL-nél fog kikötni. Így is lett, a nagy bejelentés is megtörtént, Timi pedig csak hálával tartozik a TV2nek, és örül az új lehetőségnek.

„Igaz a mondás miszerint az ember élete 7 évente változik.” – kezdte a bejegyzését a híres modell és szépségkirálynő, aki természetesen hálás azért, hogy ilyen hosszú időn át lehetett tagja a TV2 családjának, ahol számos lehetőséget kapott, és köszönhetően a képernyős szerepléseinek, rengeteg követőre tett szert. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

„7 éve voltam először a Tv2 képernyőjén a Ninja Warriorban és azóta nagyon sok minden történt. Köszönettel és hálával a szívemben lépek tovább, ahol egy hatalmas feladat vár rám. Izgatottan várom ezt az új kihívást és a csatlakozást az RTL-hez és a HELL Boxing Kings csapatához.” – írta hálásan Gelencsér Timi.

Árpa Attila lesz a műsorvezetőtársa, aki sok mindenben a segítségére lehet, mert komoly tapasztalattal rendelkezik. „Attilával a közös munka nem lesz új csak a körülmények. Megtisztelő lesz mellette kilépni a nézők elé, hiszen profizmusa elvitathatatlan, nem véletlenül jelölték a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjra idén!Köszönöm a lehetőséget, igyekszem majd, hogy rászolgáljak mindenki bizalmára.”