Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Gelencsér Timi egy igazi átváltozóművész (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 20. - 04:08

A híres modell, szépségkirálynő és műsorvezetőnő ismét egy remek videóval állt elő, ami egyúttal trenddé is vált a TikTok-on.

Gelencsér Timi még mindig fiatal, bár ő még egy igen más korszakban nőtt fel, hiszen akkoriban a közösségi média nemigazán létezett. Ugyanakkor idővel számára is természetessé vált használni ezeket a platformokat.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Sőt, ez egyúttal üzlet is, hiszen olyan sok követője van, hogy komoly értékesítést képes generálni egy márka számára. Láthatjuk, hogy mindez működik, rendszeresek a szponzorált tartalmai, és nemcsak igényes, hanem sokszor ötletes módon osztja meg azokat.

Timinek erre is figyelnie kell, hiszen nagy a harc a piacon, sok múlik azon, hogy az ember mennyire trendi és naprakész, hiába van sok követője. A végén mindig az aktivitás, az elért emberek számítanak, akik közül sokan vásárolnak.

Ilyen lenyűgöző szállást intézett Rubint Réka Andrei Mangrának Balin (videó)

A TV2 sztárja ügyesen mozog ezen a területen, és eddig nemigazán lőtt mellé, mindig tud valami újat mutatni. Máskor pedig más köntösben frissít fel valamit, és ettől válik igazán érdekessé az adott tartalom.

Lapozó: 1 2