Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Ilyen lenyűgöző szállást intézett Rubint Réka Andrei Mangrának Balin (videó)

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 17. - 17:13

Andrei Mangra, a Dancing with the Stars legközkedveltebb táncosa nagyon boldog lehet, hogy ilyen körülmények között készülhet Rubint Rékával a versenyre.

Andrei Mangra és Rubint Réka már egy ideje Balin tartózkodnak, ahol remek lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék egymást. Ez komoly előnyt jelenthet a többi párossal szemben, hiszen egy táncpáros csak akkor lehet igazán sikeres, ha megvan az összhang a felek között.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Mivel Andrei és Réka is egy nagyon laza, vidám személyiség, hamar megtalálták az összhangot. A munkában is jól együtt tudnak működni, hiszen mindketten rendkívül motiváltak és természetesen maximalisták.

Lassan egy hete utaztak el Balira, Réka alakreformtáborába, ahol számos remek programban vehetnek részt a táborozók. Réka különleges ajándékkal lepte meg Andrei-t, aki szintén elutazhatott a mesés szigetre.

Rendkívül jó a hangulat, sokat mozognak, és Andrei kifejezetten ügyes Réka edzésein. Nagyon erős duóként térhetnek vissza, és valószínűleg az esélyesek között lesznek, amikor elindul a nagy show.

Lapozó: 1 2