Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Rubint Réka még éjjel is gyakorol Balin a Dancing with the Stars-ra, hatalmas benne a potenciál

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 16. - 08:06

Andrei Mangra először dolgozhat együtt egy olyan sztárral a műsorban, akiben alapból megvan a testtudat, és ez sokat segít neki. Rubint Réka jelenleg Balin tartózkodik az alakreformtábora miatt, ahová a táncpartnerét is magával vitte.

Andrei a Mokkának adott interjúja elején rögtön megjegyezte, nagyon jól haladnak a próbákkal, minden a legnagyobb rendben van Réka felkészülése körül, ami igazán jó hír lehet a rajongóknak, és kevésbé azoknak, akik gyűlölettel vannak felé.

Réka elárulta, amikor a TV2 megkereste a lehetőséggel, hogy a Dancing with the Stars harmadik évadában szerepelhet, a balis tábor már be volt hirdetve, de a koronavírus miatt kétszer is tolódnia kellett az időpontnak.

Hozzátette, egyértelmű volt, ha Andrei-nek van kedve és ideje, akkor velük, a táborozókkal tarthat a távoli Balira. „Nagyon szerette volna, hogy velünk tartson.” Ahogyan Réka fogalmazott, „nagyon-nagyon örül” annak, hogy együtt utaztak ki, mert ez a tábor lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjék egymást.

Így kerekíti tökéletes fenékformáját Barta Sylvia

„Sokkal több lehetőség van arra, hogy beszélgessünk, ő is belelásson az én munkámba, a családi életembe, az emberekkel való kapcsolatomba.” Réka megjegyezte, Andrei nem mellesleg az ő edzésein is klasszul teljesíti, nagyon jól érzik magukat, miközben folyamatosan készülnek.

Annyira komolyan veszik, hogy nemcsak reggel, még éjszaka is próbálnak, függően attól, hogyan érnek rá a programok miatt. Réka hangsúlyozta, számára rendkívül fontos, hogy a munkája 100%-osan el legyen látva, és ahová be tudják illeszteni a táncpróbákat, meg is teszik.

Lapozó: 1 2