Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
465,69 Ft
Bitcoin
57,603 $

Gelencsér Timi vadítóan mutat ebben az elegáns fürdőruhában

Gelencsér Timi nemcsak a kifutón, a kamerák előtt extrán vonzó és vadító, hanem többek között egy medence szélén is, miközben sugározza magából az eleganciát, ami szintén az egyik fő ismérve a karakterének.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 sztárja egy nagyon sokrétű karakter és személyiség, többek között emiatt is van nagy sikere a közösségi médiában, a televíziósában és a modellszakában. Rengeteg időt fordít a munkára, őt aztán nem lehet megvádolni azzal, hogy nem csinál semmit.

Valójában mindig csinál valamit, sokat tesz azért, hogy fejlődjön, nemcsak szakmai szinten, hanem testileg is. Bár az ő esetében ez akár a szinten tartásról is szólhatna, mert topformában van, sokan irigylik az alakját. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Ez azonban nem magától lett így, egy nagyon is komoly sportmúlt van mögötte, ami rendkívül erős alapokat adott számára. Azóta sem hagyta abba a mozgást, az egyik fő mozgatórugója az életének, és ez valószínűleg így is marad.

Timi szinte mindig mozgásban van, nem kevés időt tölthet el az autójában, ahol gyakorta sminkeli ki magát, amiről videókat is szokott készíteni. Közben válaszol kérdésekre, így minden apró percet kihasznál arra, hogy aktív maradjon.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.