Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Gelencsér Timi látványos dekoltázsa a hónap egyik legszexibb felvételét hozta

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi nem tud nem szexi lenni, hiszen tökéletes az alakja, és sok ezer nő irigyli a vonalait, ahogyan például a dekoltázsát.

Gelencsér Timi rövid időn belül nagy utat járt be a televíziózásban, ami az egyik álma volt. Ugyanakkor sokat tett érte, mert nem éppen az ölébe hullott a lehetőség, és rengeteget tanult, fejlődött azért, hogy elérjen erre a szintre.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

Az első igazi áttörést az Exatlon Hungary jelentette számára, ami alatt sok ezer új követőt és rajongót szerzett magának. Miután hónapokon át versenyzett Dominikán, még inkább előtérbe került, és a nézők imádták.

A következő évadban már Palik Lászlóval együtt dolgozhatott együtt, felvette a riporterek ritmusát, és egy évvel később szintén abszolválta a feladatot. Közben nem mellesleg megnyerte a Dancing with the Stars első évadát, ami ugyancsak nagy teljesítmény volt a részéről.

Az Exatlon stábját elhagyván csatlakozott a Dancing with the Stars műsorvezetőihez, és azóta is az élő online műsor háziasszonya. Kiváló munkát végez, ezen a területen szintén sokat fejlődött, és a TV2 továbbra is számít rá.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2