Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Gáspár Laci szerint arra szólították fel őt és a feleségét, hogy takarodjanak

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. szeptember 8. - 11:03

Gáspár Laci azt mondja, továbbra sem kért bocsánatot tőle a tulajdonos, és nagyon rosszul esik neki ez az egész, amit videóra vettek.

Az egész bulvársajtót és a közösségi média legmélyebb bugyrait is bejárta Gáspár Laci balatonfüredi hangos vitája. Felvételek is készültek a veszekedésről, melynek ideje alatt csúnya dolgok hangzottak el.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Több hét telt el azóta, mindkét fél megszólalt, de úgy tűnik, még mindig téma a balhé. A Blikk azt írja, hogy a balatoni hely már éppen zárni készült, ami Laci nem vett észre, a személyzet pedig állítólag nem a legmegfelelőbb stílusban tudatta mindezt a sztárral.

A bár munkatársai másképpen emlékeznek erre, és szerintük a vita akkor robbant ki, amikor a pultos hajnali négy órakor harmadszor is megkérte Gáspárékat, hogy hagyják el a helyszínt. Laci felesége igyekezett megoldani a helyzetet, de az énekes dühössé vált, mint azt hallhatjuk is az ominózus videón.

Házasodna a gazda: a gazda már haza akart menni az unalmas randiról (videóval)

Szerencsére nem fajult tettelegességig a dolog, miközben Laci kiemelte, semmit nem tettek Nikivel. „Tisztán emlékszem mindenre. Semmit nem tettünk Nikivel. Ültünk a pultnál, és egyszerűen nem tűnt fel, hogy záróra van. Egyszer csak azt hallom a pultos fiú szájából: ‘Na, most már takarodjatok innen!’” – idéztek a Blikk Lacit.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.