Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Gáspár Evelinből sugárzik a szexi életérzés, nagyon komoly a formája

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Takács Petra

2021. július 1. - 09:23

Enyhe túlzással több modellkép jelent meg Gáspár Evelinről az elmúlt hónapokban, mint eddig összesen, de ennek nagyon örülnek a követők.

A kritikus hangok sem maradnak el Evelin 172 000-es Instagram oldalán, és sajnálatos módon igazán alpári megnyilvánulásokat is látni, amik kellemetlenek, de nem a sztár számára, hanem sokkal inkább azoknak, akik ilyen dolgokat le mernek írni.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Evelinnek az évek alatt bőven volt ideje arra, hogy megtanulja kezelni ezeket a hozzászólásokat, és kicsit se vegyék el a kedvét, mert az ember néha hajlamos erre. Összességében remekül kezeli a kommenteket, gyakran válaszol rájuk, még a negatívabbakra is.

Ez is hozzátartozik ahhoz, hogy valaki igazán sikeres legyen a közösségi médiában, mivel egy kommentháború az adott szponzoroknak sem jelent túl jó reklámot. Evelin tehát minden részletre gondol, és szívesen fogadja a kritikákat, ha azok normális hangneműek.

Időrl időre belefut pár durvább véleménybe, ugyanakkor láthatóan ez nincs hatással az aktivitására, újabb és újabb képek jelennek meg róla. Nemrég egy nagyon szexi bikiniben mutatta meg a formáját, most pedig elegánsan láthatjuk viszont.

Lapozó: 1 2