Gáspár Evelinből sugárzik a szexi életérzés, nagyon komoly a formája

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Enyhe túlzással több modellkép jelent meg Gáspár Evelinről az elmúlt hónapokban, mint eddig összesen, de ennek nagyon örülnek a követők.

A kritikus hangok sem maradnak el Evelin 172 000-es Instagram oldalán, és sajnálatos módon igazán alpári megnyilvánulásokat is látni, amik kellemetlenek, de nem a sztár számára, hanem sokkal inkább azoknak, akik ilyen dolgokat le mernek írni.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Evelinnek az évek alatt bőven volt ideje arra, hogy megtanulja kezelni ezeket a hozzászólásokat, és kicsit se vegyék el a kedvét, mert az ember néha hajlamos erre. Összességében remekül kezeli a kommenteket, gyakran válaszol rájuk, még a negatívabbakra is.

Ez is hozzátartozik ahhoz, hogy valaki igazán sikeres legyen a közösségi médiában, mivel egy kommentháború az adott szponzoroknak sem jelent túl jó reklámot. Evelin tehát minden részletre gondol, és szívesen fogadja a kritikákat, ha azok normális hangneműek.

Időrl időre belefut pár durvább véleménybe, ugyanakkor láthatóan ez nincs hatással az aktivitására, újabb és újabb képek jelennek meg róla. Nemrég egy nagyon szexi bikiniben mutatta meg a formáját, most pedig elegánsan láthatjuk viszont.

Lapozó: 1 2