Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Gáspár Evelin Magyarország egyik legmenőbb strandján tűnt fel Tihanyban (fotók)

Aki járt már a tihanyi helyszínen, az pontosan tudja, hogy milyen luxus életérzés fogja el ott az embert.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin igyekszik maximálisan kihasználni a nyarat, és mindezt stílusosan. Sok dicséretet kap, hiszen topformába hozta magát, és erre még inkább büszke lehet, rengeteget tett azért, hogy ennyire sportosan nézzen ki.

Evelin egyre inkább maga mögött hagyja a rossz időszakokat, a támadásokat, és nem tagadja, odabent is sokat változott. Rengeteget tanult önmagáról, az életről, és ezek mind kivétel nélkül segítenek neki a folytatásban. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Nem mellesleg olyan trendi vonalat képvisel, ami láttán sokan csak csettintenek egyet, annyira meggyőző. Ritkán látni ugyanabban a szettben, igyekszik folyamatosan bővíteni a ruhatárát, de nem pazarló módon, valóban hordja a megvásárolt ruhákat.

Sok sztár mindent csak felhalmoz, majd arra lesznek figyelmesek, hogy a ruháik többségét nem is hordták. Evelinre ez nem jellemző, és mindig megadja a módját, bárhol is járjon. Most épp az egyik legmentőbb strandról (Plage 18 Tihany) jelentkezett be Tihanyból. A róla készült felvételeket korlátozott ideig erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.