Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,01 Ft
Euró
391,09 Ft
Font
465,47 Ft
Bitcoin
64,825 $

Komoly feltűnést keltett Gáspár Evelin a Lupán az új bikinijében

Gáspár Evelint alapesetben is sokan megbámulhatják, hiszen országosan ismert, amire rátesz még egy lapáttal az aktuális bikiniformája.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon sokan szeretnének hasonló formában lenni, ugyanakkora legtöbb esetben ott áll meg a történet, hogy nemigazán tesznek ezért. Márpedig maguktól a plusz kilót nem tűnnek el, és ez csak a kihívások egyik fele.

Gáspár Evelin átesett ezen, és rendkívül sok munkát fektetett bele abba, hogy topformába hozza magát. Maximális dicsértet illeti ezért, és ezt azok is elismerhetik, akik valamiért nem kedvelik őt,vagy ellenszenves számukra. Soron kívül Fokozott rendőri jelenlét várható Budapest bulinegyedében

Volt alkalmunk pár szót váltani Evelinnel, aki teljesen normális, intelligens, és a legkisebb mértékben sem gondolja többnek magát csak azért, mert ismert ember. Tisztelettudó, ugyanakkor nyilván valamilyen szinten tartja a távolságot, mert sokan bántották az évek alatt.

Legutóbb a Lupán bukkant fel a barátnőivel, akik szintén nagy formában vannak, és jól érezték magukat a parton. Fiatalok, csinosak, előttük az élet, valahogyan így kell élvezni a nyarat, amiből sajnos nem sok jut egy évben. A fotókat Evelin Instagram oldalán keresztül érhetitek el erre a linkre kattintva.

Bóka János: Ezentúl minden bizottsági döntés politikai alapon születik?

Feszültség tapasztalható a magyar EU-elnökség és az Európai Bizottság között az együttműködés kérdésében.