Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Gáspár Evelinék látványos szállodai szobája

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 23. - 12:10

Evelin és párja nemrég ismét repülőre ültek, hogy egy csodálatos helyen pihenjék ki magukat.

Szép lassan azt lehet mondani, hogy valóban remek irányt vert Gáspár Evelin élete, de valljuk be őszintén, már nagyon kijárt neki ez a jobb időszak. Sok megpróbáltatás van mögötte, megannyi csalódással és fájdalommal, ám a sors kegyes volt vele.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Kegyes volt, mert egy olyan férfivel hozta össze, aki már erősen meghatározó az életében, és szerencsére pozitív módon. Hosszú hónapok óta alkotnak egy párt, mindketten szerelmesek, imádják egymást, és sok időt töltenek együtt.

A minőségi idő pedig az egyik legjobb dolog, különösen egy pár esetében, és ezt igyekeznek is kihasználni. Több nyaraláson vettek már részt közösen, és most is egy különleges útra indultak.

Sokat utaztak, már alig várták, hogy ott legyenek, és elvezhessék a környezetet. Elnézve a szállodai szobát, nem lehet panaszuk, ez megint egy felejthetetlen nyaralás lehet, amiről valószínűleg fogunk meg tartalmakat kapni.

Forró: melltartó nélkül, zakóban fotózták az Exatlon szuper-szexi sztárját

“Nagyon tetszik ez a szoba design.” – írta a posztjában Evelin, aki ezúttal is sok dicséretet kapott a követőktől. Általában megállás nélkül repkednek a bókok hozzá, ami nyilván jól eshet neki, de a szíve foglalt.