Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
465,69 Ft
Bitcoin
57,603 $

Újabb extrán szexi fürdőruhás fotók jelentek meg Gáspár Evelinről és barátnőjéről

Gáspár Evelin és egyik legjobb barátnője nagyon nagy formában vannak, már most rengetegen irigykednek rájuk.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin Görögország felé vette az irányt, hogy nyaraljon egy kicsit. A lehető legjobbkor utazott el, hiszen Magyarországon egyik pillanatról a másikra állt tovább a nyár a nagy forróságot követően.

Ugyan hideg nincs, ez már távolról sem az az idő, amit nyárnak lehetne nevezni, és a Nap is sokkal gyorsabban megy le. Evelin viszont nagyon élvezi a görög nyarat, és csak pozitív jelzőkkel lehet illetni a formáját. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

A fiatal sztár büszke lehet, az édesapja is az rá, ami nem csoda. Komolyát alakuláson ment át, ami már önmagában nagy eredmény, de Evelin többet és többet akar, nem dől hátra, emiatt keményen edz.

A kemény edzések meghozzák a gyümölcsét a kitartásának, és mindenki láthatja, milyen vonzó, akárcsak a barátnője. Rendkívüli formákat hoztak össze, és természetesen a bókok sem maradhatnak el.

A sok bók és dicséret csak tovább motiválhatja őket az edzésekben. A legújabb fotókat sem kell igazán magyarázni, az elmúlt időszak egyik legjobb felvételei Evelinről, aki egyrészes fürdőruhában is top.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.