Gáspár Evelin elárulta a nagy titkot, hogy hány kiló jelenleg

not image

A T-800-as

2021.február.27 - 01:32

Nem a legillendőbb dolog egy nőt kérdezni a súlyáról, de Evelin erre a kérdésre is válaszolt, nem okozott számára problémát.

Gáspár Evelin az egyik legaktívabb sztár lett a médiában, nemcsak a közösségi médiában. Több és több műsor vendégeként láthatjuk, és közben nagyon őszintén nyilatkozik. Ennek kapcsán tudhattuk meg, hogy mi lenne az a pont, amikor örökbe fogadna egy gyereket.

Tudatosan halad előre az úton, folyamatosan építkezik és közben egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Ez köszönhető annak, hogy nemcsak tartja a formáját, hanem azt folyamatosan fejleszti, és ezt be is mutatja a követőknek.

Nem panaszkodhat, minden adottsága megvan ahhoz, hogy ezen a területen is jó eredményeket érjen el, és a végén olyan formája legyen, amiről korábban talán csak álmodozhatott. A betegsége nincs a segítségére, de ez is csak tovább motiválja őt.

Nemcsak saját magát motiválja, hanem a sok ezer követőjét is, akik számára egyfajta követendő példa lett. Egy remek kis közösséget alakított ki az Instagramon, és őszintén válaszol a különböző kérdésekre.

Exatlon: több nézőnek már kezd sok lenni Anna

Hány kilogramm vagy most? Nagyon jól nézel ki, vékonyabb már ne legyél (szerintem) – írta az egyik követő Evelinnek. „Köszönöm szépen! 70 kg körül lehetek (178 cm). Nem szoktam mérekezni. Habi izom nehezebb. Mint a zsír, aztán rosszul vagyok, ha nem annyit mutat, mint amennyit én gondolok.”