Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Gáspár Evelin egyéjszakás kalandjáról mesélt

Evelin őszintén beszélt arról az időszakáról, amikor intenzíven elkezdett pasizni, és olyanra is volt példa, hogy egy egyéjszakás kalandba keveredett.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Gáspár Evelin nemrég egy hosszabb videós interjút adott Lakatos Leventének, akinek eléggé meg tudott nyílni, bár ezzel eddig sem volt különösebb problémája. A Győzike Show miatt régóta ismerték egymást, így ez a beszélgetés is sokkal lazább volt, mint általában.

Talán emiatt is beszélt Evelin olyan dolgokról, hogy egy alkalommal megcsalták, vagy például arról, hogy körülbelül milyen összegeket kaphat egy szereplésért, illetve az Instagram is egy pénzkereseti lehetőség számára. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Győzike idősebbik lánya arra az időszakára is kitért, amikor intenzívebben kezdett el randizgatni, és ez olyasvalami, mely nem jellemző a roma kultúrára, de már más időket élünk, az idők és a szokások is változtak.

„Volt egy időszakom, amikor nagyon intenzíven pasiztam, és az egyáltalán nem fért bele ezekbe a roma tradíciókba. Figyelj, én nem vagyok álszent, de amikor kijöttem a második nagy kapcsolatomból, ami két évig tartott, utána ismerkedtem intenzíven egy másfél évet, míg meg nem jött ez az egyik kapcsolatom, az tavaly januárban jött meg.”

„Addig én igen, azt éreztem, hogy így lelkileg nagyon sérültem és nekem kell az, hogy… hogy mondjam, így a pasiktól kapjak olyan visszaigazolást, hogy Evelin te jó csaj vagy, nemcsak azért, mert úgymond híres vagy.”

„Akkor beleestem olyanokba is, hogy mit tudom én, volt egyéjszakás kalandom.” – árulta el Evelin, aki ezúttal sem takargatta a dolgait, vagy a múltját, nagyon őszintén beszélt a korábbi időszakáról, amikor intenzívebben ismerkedett.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.