Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Napszemüveget váltott Gáspár Evelin, és milyen jól áll neki

Gáspár Evelin a részletekre is odafigyel, ha divatról van szó, és ez természetesen a napszemüvegekre is igaz.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Érdemes megnézni, milyen fejlődésen és átalakuláson ment keresztül Gáspár Evelin az elmúlt pár évben, amit még azok is elismerhetnek, akik nem kedvelik őt. Miután gyerekkora óta ismerik, vannak, akik gyakorlatilag azóta ítélkeznek felette, viszont ez más hírességek esetében sincs másképp.

Nagyon nehéz lenne azt mondani, hogy bárkit is ismernénk a médiában való szereplése alapján. Sokan csak szerepeket játszanak, csinálják a show-t, és így tovább. Mindennek megvan a maga miértje, míg egyesek szeretnek középpontban lenni, mások pedig csak finoman posztolgatnak a közösségi médiában. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Gáspár Evelinnek nem kell tennie azért, hogy felkapja rá a fejét a média, főleg mostanában, hogy ilyen trendi, csinos és topformában van. Láthatóan jól érzi magát a bőrében, és minden adott számára ahhoz, hogy kényelmes életet éljen. A TV2 Akadémiát is elvégezte, amivel fontos médiatapasztalatokra tett szert.

Ez is fontos része a karrierjének, mert egy ideje érdeklődést mutat a háttérmunkálatok iránt. Megtehetné, hogy minden műsort elvállal, de inkább megválogatja azokat, viszont lehet még esély arra, hogy idén rendszeresen tűnjön fel a képernyőn, akár a hamarosan forgatásra kerülő Gáspárékban.

Evelin nagyon trendi, és aki kicsit is otthon van a divatban, az pontosan tudja, hogy egy jól megválasztott napszemüveg aranyat érhet. Megint jól választott Gáspár Győző lánya, szinte már hollywoodi a megjelenése ezzel a blézerrel és inggel.