Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Gáspár Evelin: „Köszönöm Istenem”

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin számára kiemelten fontos a család, aki mindig mögötte áll, és reméli, minél tovább vele lesznek az útján.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gáspár Evelin különleges ajándékokat választott a születésnapos nagymamájának. Rendkívül boldog volt, örült annak, hogy Evelin meglepte őt, már azzal is, hogy meglátogatta az unokája.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Evelin hálás azért, hogy ilyen családja van, akik valóban mellette álltak, a rossz időszakokban is. Nem győz hálát adni ezért az égieknek, mert sokkal többet nem is kívánhatna az ember, ha az életéről van szó.

„Sajnos manapság sok ember elfelejti azt, hogy honnan jött és nem szán elegendő időt és energiát a szeretteire! Az életem folyamán jönnek-mennek az emberek, de a családom jóban-rosszban mellettem áll(t)!” – írta Evelin a posztjában.

„Mamám tegnap volt 69 éves, de mivel vizsgám volt, ma tudtam Őt meglepni! Minden évben próbálom valami számára különlegessel meglepni és most számos lufikat vittem neki.” – folytatta a sorait Evelin.

„Ez az öröm, amivel várt, na meg szeretet számomra mindennél többet ér! Hálás vagyok, hogy ilyen családom van, akik ennyire szeretnek és őszinte szeretettel fogadnak bármikor! Remélem, sokáig elkísérnek még szeretetben és békében! Nekem ez a videó többet jelent, mint bármelyik menő helyen, beállításba készült kép! Köszönöm Istenem!

Még több bulvár: Egyre több izmot pakol magára Schobert Norbi 17 éves fia