Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Szuper-vonzó összeállításban ebédelt Gáspár Evelin (fotók)

Gáspár Evelin újabb és újabb szintekre helyezi a stílusát, amivel sokak figyelmét hívja fel, és egyúttal tippeket ad vele.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyelőre nem tudni, Gáspár Evelin idén visszatér-e a képernyőre vagy esetlegesen a háttérből fog tevékenykedni. A Farm VIP legutóbbi évadában a háttércsapattal dolgozott, így egyre több tapasztalatra tesz szert televíziósként, szerkesztőként, ami ugyancsak érdekli őt a szereplés mellett.

Korábban műsorvezetőként is sikeres vizsgát tett a TV2 Akadémián, és egyúttal a divat világában is elmerült. Nagyon látványos formát hozott össze, magabiztosabbnak tűnik, mint valaha, ami ugyancsak az ő neve mellett szól. Az elegancia lett az élete egyik legfontosabb alappillére, mely nem mellesleg nagyon is megy a stílusához. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ezzel együtt az egészségére is odafigyel, sokat tesz érte, ahogyan azért is, hogy minél fittebb legyen. Már most megvan az a bikiniforma, aminek sokan örülnének, de inkább csak húzzák az időt, kifogásokat keresnek. Evelin más útra lépett, a tettek embere, és láthatóan jól érzi magát a bőrében, ez egy izgalmas esztendő lehet számára.

Nem kell féltenünk akkor sem, ha épp kiruccan egy ebédre, olyankor is megadja a módját a megjelenésnek. A kiegészítőkre is figyelmet fordít, és ez megint olyasvalami, amit szeret, és szívesen hord ilyen tárgyakat magán.

Már több mint 190 ezer követője van, kevesebb mint 10 ezer követőre van attól az Instagram oldalán, hogy belépjen a 200 ezer követőt számláló hírességek közé, mely újabb mérföldkő lehet az életében. Valószínűleg ez még idén meglesz neki, főleg akkor, ha szerepel egy nagyobb volumenű műsorban, például a Dancing with the Starsban.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.