Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

Gáspár Bea kicsit bánja, hogy nem lett harmadik gyermeke

Gáspár Bea a TV2 reggeli műsorának volt a vendége, melynek ideje alatt azt mondta, kicsit már bánja, hogy nem lett még egy gyermeke.

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin és Gáspár Virág sem lakik már a nagy házban a szülőkkel, mindketten komoly kapcsolatban élnek, így kirepültek a családi fészekből. Bea ennek kapcsán azt mondta, biztosan nehéz azoknak a szülőknek, akiknek nem voltak távol a gyermekei, és mindig mellettük voltak.

Evelin a gimnázium elvégzése után egyenesen külföldre költözött a tanulmányai miatt, ott tanult tovább. Emiatt Bea hozzá tudott szokni ahhoz, hogy a lánya kevesebbet van otthon, és úgy fogalmazott, ünnepnap, amikor visszatér a családi házba Nógrádban. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Virág most érettségizett, és Bea elárulta, hogy ahova szerette volna menni, oda nem vették fel. Gondolkodott azon is, hogy édesanyja nyomdokaiba lépve elvégezzen egy tanfolyamot, és szakács lesz belőle.

Olyan mellerős szelfit pattintott Nemazalány, hogy sokan sokkot kaptak tőle

Bea nem tudja, hogyan fogja érinteni, hogy már Virág sem lesz otthon mindennap, ilyen tapasztalatai eddig nem voltak. „Ilyenkor azért bánom, hogy nem lett egy harmadik gyerekünk is, akkor még mindig ott lenne velünk.” – mondta a Mokka vendégeként Bea.

Lapozó: 1 2