Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

Galambos Lajos egy darabig még biztosan börtönben marad

A zenész a napokban szabadult volna, de mégsem engedték el, ugyanis egy fontos dokumentum egyelőre nem érkezett meg.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Galambos Lajos több mint egy éve tölti szabadságvesztését a berettyóújfalui börtönkórházban, ám már jó ideje azt hallani, hogy a zenész rövidesen reintegrációs őrizetbe kerülhet, hogy saját otthonában töltse le a fennmaradt büntetési idejét.

Ennek kapcsán az ügyvéd, dr. Csontos Zsolt korábban azt mondta, ha minden jól megy, akkor a trombitaművész a nyár végén már az otthonában lehet. Ez a gondolat pedig ügyfelére is igazán jó hatással van, aki „már látja lelki szemei előtt a bezártság végét”. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

„Fizikailag sem romlott az állapota, inkább stagnált, nem fogyott többet, beállt a súlya. Összességében azt tudom mondani, hogy lelkileg jól van” – tette hozzá akkor az ügyvéd, aki szerint a zenésznek minden oka meg van a reménykedésre.

Néhány hete pedig az a pletyka röppent fel, hogy Galambos július 14-én újra megpillanthatja a szabad eget, ám úgy tudni, erre azóta sem került sor. A Bors most azt írja, a trombitaművésznek még várnia kell, hogy kiléphessen a rácsok mögül.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ugyanis annak ellenére, hogy az eredeti terv szerint június 20. körül hazaengedték volna, az erről szóló határozat egyelőre nem érkezett meg. Vagyis a szabadulás ideje még nem jött el, így hát Galambos Lajos jelenleg nem tud mást tenni, mint hogy várja a dokumentum megérkezését.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.