Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Nagy bejelentésre készül Galambos Lajos: hamarosan szabadulhat is?

A zenész ügyvédje szerint pénteken több részletet is megosztanak, addig ügyfele azt kérte, legyen mindenki türelemmel.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Galambos Lajos egy év két hónapja tölti szabadságvesztését a berettyóújfalui börtönkórházban, de már egy ideje arról szólnak a hírek, hogy a trombitaművész rövidesen reintegrációs őrizetbe kerülhet, hogy saját otthonában töltse le a fennmaradt büntetési idejét.

Galambos ügyvédje, dr. Csontos Zsolt korábban elmondta, hogy ha minden jól megy, akkor a trombitaművész a nyár végén már az otthonában lehet. Ez a gondolat pedig ügyfelét is felvidítja, egyre jobb a hangulata. Ám a Ripost nemrégiben arról írt, új információk birtokába jutottak. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ugyanis az ügyvédtől megtudták, hogy hamarosan nagy bejelentést tesz a zenész: mint mondta, ezen a héten pénteken nyilatkoznak az ügyfelével. „Addig azt kérte, hogy legyen mindenki türelemmel” – fogalmazott a jogi képviselő.

Majd hozzátette: „Reméljük, lesz mit mondanunk!”. Ennél jobban viszont nem szerette volna kifejteni a témát, ám a lap szerint nem nehéz kitalálni, hogy a 3 év 6 hónap egyharmada 1 év 2 hónap, és Galambos Lajos pontosan ennyit töltött eddig bent.

Minden valószínűség szerint tehát július 14-én a trombitaművész újra megpillanthatja a szabad eget – emeli ki a Ripost. De korábban azt is megírtuk, hogy Galambos áldását adta lánya és a nála 27 évvel idősebb párja kapcsolatára.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.