Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Galambos Lajos nagy és váratlan bejelentés tett

Fotó: Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Erős és meglepő bejelentést tett Galambos Lajos, aki a gyerekeivel való beszélgetést követően hozta meg a döntését.

Galambos Lajos elárulta, hogy a születésnapját megelőzően volt egy komoly beszélgetése a gyerekeivel. Ennek kapcsán azt mondta, a gyerekei megkérték arra, hogy mondjon nemet a sajtó megkereséseire.

Soron kívül Országszerte komoly károkat okozott a viharos erejű szél

„A kérésüket azzal magyarázták, hogy az a fajta hírverés, ami a nevem körül történik, rossz fényt vet rám és káros a személyemre nézve.” – mesélte a Hot! magazinnak a zenész, aki végül elfogadta a gyerekek kérését.

„Elfogadtam a kérésüket, de bevallom, nehéz volt meghoznom ezt a döntést, nekem, aki egy egyszerű soroksári családba születtem és világéletemben népszerűségre vágytam.” – ismerte el Lajcsi.

Lajcsit az egész ország ismeri, évtizedek óta a pályán van, de az elmúlt időszakban nem egyszer a bírósági ügye kapcsán találkozhattak a nevével a sajtóban. Arra az elhatározásra jutott, hogy visszavonul, és már azt is tudhatjuk, ki képviseli a családját a jövőben.

„Arra az elhatározásra jutottam, hogy visszavonulok. A jövőben a családunkat és engem a kisebbik fiam, István fog képviselni a sajtóban.” – idézte a Bors a zenészt, aki hozzátette, mindez a munkásságát semmilyen szinten nem befolyásolja.