Furcsa bugok tördelik a Halo Infinite gördülékeny játékmenetét

343 Industries
not image

Kulcsár Péter

2021. december 8. - 00:22

Különös vizuális hibákat észlelnek játékosok a multiplayer meccsek során, ami nem vet túlságosan jó fényt a hamarosan hivatalosan is megjelenő game-re.

Van miért izgulniuk a Halo-franchise rajongóinak, hiszen már csak néhány óra van hátra az új epizód megjelenéséig, a game azonban úgy tűnik, még nincs abban az állapotban, hogy hiba nélkül ki lehessen adni.

Habár ingyenesen játszható a népszerű FPS többjátékos módja, még mindig csak bétafázisban van, ezért nem véletlen, hogy gyakoriak a glitchek és a bugok, amelyek közül most egy egészen furcsára lettek figyelmesek a játékosok.

A Redditen közzétett klipen az látszik, amint egy egészen egyedi perspektívába került a karakter, a HUD elemei viszont a helyükön vannak, miközben a játékos gyakorlatilag független a környezetétől, és 3D helyett 2D-ben közlekedik.

Ez a vizuális hiba minden, csak nem hasznos annak, aki találkozik vele, és bár szélesebb betekintést nyújt a pályára, illetve egyedi kinézetet kölcsönöz a karakternek, a gyakorlatban lehetetlen előnyt kovácsolni belőle.

Kérdéses, hogy milyen lesz végül a single player, amit több mint egy év csúszást követően adnak ki – túl sokat nem kell rá várnunk, hiszen a hivatalos megjelenés december 8-án, szerdán várható Xbox konzolokon és PC-n.