Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

A Konyhafőnök: itt a vége, Fecó kiesett a versenyből, de nem üres kézzel távozott (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 10. - 07:12

A Konyhafőnök egyik legnagyobb karaktere távozott, amire számítani lehetett, hiszen már csak nagyon jó versenyzők maradtak versenyben, és ő is közéjük tartozott, de nem volt egyszerű dolga.

Kárpáti Rebeka exe üde színfoltja volt A Konyhafőnök legújabb évadának, és jó döntést hozott azzal, hogy jelentkezett a műsorba. Jól döntött, mert rengeteget tanult ezekben a hetekben, és sokkal jobb amatőr szakácsként távozik, mint valaha is volt.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Nála többet egy versenyző sem fejlődött, ez borítékolható, és nem kétséges, hogy folytatni fogja a szakmát. Rácz Jenő csapatában versenyezhetett, jól megértették egymást, és sok felejthetetlen pillanatot okozott.

Valójában már a verseny legelején kiesett, ám Jenő úgy döntött, hogy visszahívja őt. Milyen jól tette, hiszen Fecó bizonyított, és sokszor a legjobbak között tudott lenni, de most eljött az idő a távozásra.

Az extrán vonzó Sári Évi új nyári szettje bárkit elvarázsol, rózsaszín az új igazi

Legutóbb már nem úszhatta meg a kiesést, a nagy trió úgy döntött, hogy számára véget ért a verseny, ám nem távozott üres kézzel. István, Sárközi Ákos volt a másik versenyző, aki veszélyzónában állt, így ő most folytathatja a versenyt.

Lapozó: 1 2